dilluns, 9 de juliol del 2012

El primer concert del Cicle de Concerts de Ruta del Cister a Santes Creus costarà només 15 euros




El proper 21 de juliol a les 22 hores se celebra el primer concert del Cicle de Concerts de Ruta del Cister 2012 al Monestir de Santes Creus  amb l’actuació del músic català Marc Parrot. L’organització del cicle ha ajustat molt el pressupost a causa de la situació econòmica actual i aquest any no hi haurà entrades gratuïtes pels veïns i veïnes de Santes Creus, com en edicions anteriors. A canvi, aquest primer concert tindrà un preu reduït de 15 euros.

Aquest estiu torna el Cicle de Concerts de La Ruta del Cister, que arriba a la vuitena edició. Tres dels set concerts programats es faran al Monestir de Santes Creus: a més de Marc Parrot (21 de juliol), també actuaran Shakin’All (28 de juliol) amb un preu de 20 euros i The Gospel Wings (11 d’agost), que costa 25 euros l’entrada. Tres propostes ben diferents en un escenari sempre màgic com és el dormitori del monestir cistercenc.

Els concerts a la Ruta del Cister són una realitat que arriba enguany a la vuitena edició gràcies a les complicitats que hi ha entre els coorganitzadors: els consells comarcals de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell i el Museu d’Història de Catalunya, com a ens gestor del monestir de Santes Creus i del convent de Sant Bartomeu de Bellpuig, amb la implicació dels reials monestirs de Poblet i Vallbona de les Monges. Els concerts d’estiu són l’excusa perfecta per descobrir l’àmplia oferta turística i cultural dels 65 municipis que formen La Ruta del Cister.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada