divendres, 20 d’abril de 2012

Crida a reciclar correctament les escombraries per no encarir el servei


L’Ajutament d’Aguamúrcia fa una crida a la ciutdania sobre la conveniència del reciclatge de les escombraries al municipi, que a dia d’avui, s’ha convertit en una necessitat econòmica.

Cada vegada que es diposita cartró, vidre, envasos, fracció orgànica o rebuig en un contenidor que no és l’adequat, propiciem que tot el seu contingut vagi a parar al camió del rebuig, augmentant aixó el pes d’aquesta recollida i de la quantitat que es porta a la incineradora, incrementant l’import de la factura mensual a l’Ajuntament i de retruc als veïns i veïnes.

En cas de que el municipi no pugui rebaixar les quantitats d’escombraries que es dipositen en el contenidor verd (rebuig), l’Ajuntament es veurà en la necessitat d’incrementar la taxa anual que els veïns  paguen per la recollida d’escombraries.

Si es diposita cada cosa al seu contenidor, reciclarem i estalviarem en benefici de tots.

1 comentari:

  1. The group safeguards players' rights and goals hold up} high standards in the trade. The MGA is a pillar of equity 토토사이트 and transparency for players and operators alike. Play roulette for enjoyable and hone your technique with our free roulette games. Practise well-liked variants like American and European roulette now.

    ResponElimina