dijous, 5 de juliol del 2012

Aiguamúrcia fa pinya amb sis municipis més per promocionar els Castells del Gaià



El ple de l’Ajuntament d’Aiguamúrcia ha donat suport per unanimitat a una moció per promocionar turísticament i culturalment els Castells del Gaià. Aquesta moció sorgeix d’un procés iniciat el gener passat amb una reunió entre els alcaldes de Querol, Aiguamúrcia i el Pont d’Armentera per començar a pensar estratègies per a desenvolupar els valors patrimonials i naturals dels municipis.

A finals de febrer es va realitzar una nova reunió a Pontils, on a més de l’alcalde amfitrió i els tres anteriors, també van assistir-hi representants de Santa Coloma de Queralt, les Piles i Bellprat, amb l’objectiu de promocionar la ruta turístico-cultural del Castells del Gaià, com una part important de la història de Catalunya, terra de frontera durant molts anys i per a la promoció dels valors naturals.

Per aconseguir-ho, es demanarà el suport i l’assistència al Departament de Cultura o altres departaments de la Generalitat de Catalunya i a la Diputació de Tarragona per a la creació d’una web promocional d’aquest territori. També es vol crear un logotip i senyalizar rutes, Castells, monuments i la promoció d’equipaments i serveis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada