dimarts, 10 de juliol del 2012

Tall d’aigua durant tres dies a l’Albà, Masbarrat, les Destres i Aiguamúrcia

 Una imatge dels treballs de reparació de la bomba aquest dimats pel matí.

Des d’aquest dimarts 10 de juliol a les 8 del matí i durant tres dies es tallarà l’aigua a l’Albà, Masbarrat, les Destres i Aiguamúrcia. La causa és una avaria important a la bomba que subministra aigua a aquests nuclis.

L’Ajuntament demana a la gent que entengui que té prioritat l’aigua per al consum de boca i que no regui plantes i ompli botes. Per tal de que tothom tingui aigua de boca hi haurà garrafes subministrades per Font Nova a l’explanada de la Cooperativa d’Aiguamúrcia, a partir del mateix dimarts a mig matí. Es recorda que aquesta aigua és per ús de boca i no per altres usos.

L’ajuntament ha llogat una habitació a l’Hostal Grau de Santes Creus durant dimecres i dijous, per a que si algú té necessitat es pugui anar a dutxar en l’horari de les 11 del matí a les 8 de la tarda.

La bomba que s'ha espatllat puja aigua des del pou de Masbarrat, on està ubicada, al dipòsit de l'Albà, i des d'aquest dipòsit es subministra aigua cap a Masbarrat, Les Destres i Aiguamúrcia. S'ha aprofitat la manca de subministre per netejar els dipòsits d'aigua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada