dimarts, 22 de maig del 2012

Xerrada sobre la prevenció de robatoris aquest dimecres al Casalot de Santes Creus





L'Ajuntament d’Aiguamúrcia ha organitzat conjuntament amb la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Valls una xerrada aquest dimecres 23 de maig a les 19 hores sobre mesures de prevenció per evitar robatoris, especialment adreçada a la gent gran, que és el col·lectiu afectat per aquests darrers sucesos ocorreguts al municipi i localitats veïnes. La xerrada anirà a càrrec d’Àngel Martín, cap de proximitat de l’oficina dels Mossos d’Esquadra de Valls.


Darrer robatori, a l’Albà

Aquest dilluns 21 de maig, als voltant de les deu del matí, tres persones amb la cara tapada van entrar a un domicili del nucli de l'Albà on en aquells moment solament hi havia un home de 80 anys. El van lligar mentre li registraven la casa per a robar-li. El veí va estar unes dues hores lligat mentre era víctima del robatori.

En el darrer mes hi ha hagut diversos robatoris a la zona però fins ara sempre es produïen mentre el domicili estava buit. La setmana passada una veïna de Vila-rodona de 80 anys va patir un altre robatori, també amb violència mentre dormia -també la van mantenir lligada-. Tant la veïna de Vila-rodona com el veí de l'Albà són pares de propietaris de botigues a Vila-rodona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada